A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Hallatlan ifjúság – Zenekarok, figyelem!

2015. február 23., 15:23

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

Szigorúan szubjektív szempontjaink közül a legfontosabbak: a zene, a zene és a zene, valamint stílus és nem árt egy minimális üzenet és eredetiség sem. Fesztiválrádiónk felvállalta, hogy olyan zenekarokat nevel ki, akik átvehetik a nagyszínpadot az öreg rókáktól, hogy a nemzedéketek a saját nemzedékéhez tudjon szólni. Nem cizelláltságot várunk, hanem fiatalságot, lendületet, őszinteséget.

Amit kínálunk: rádiójátszást annak arányában, hogy – az említett szempontok alapján – mennyire találjuk jónak a zenéteket; illetve fellépési lehetőséget Budapest legújabb, legfiatalosabb koncerthelyszínén, a Ten Years Before klubban, akik ugyanazt a célt tűzték maguk elé, mint mi magunk, hogy együttes erővel levegővel tápláljuk a magyar popzene pislákoló lángját.

Címünk: kontakt@openairradio.hu