A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Halleluja! Véget ért a járvány, mehetünk szabadon koncertekre

2022. március 3., 12:22

El se hisszük, hogy megértük: véget ért a Covid-járvány, mint az kiderült a mai Kormányinfón. Ma bejelentették a járványügyi korlátozások enyhítését. Szerintünk már lehetett volna korábban, de ne legyünk elégedetlenek, hisz jobb későn, mint soha!

Az Operatív Törzs szerint a koronavírus-járvány ötödik hulláma lecsengőben van, és ha lesz is hatodik hullám, az már kezelhető lesz. Ezért a kormány a járványügyi korlátozások jelentős részét megszünteti, méghozzá március 7-től, hétfőtől.

Mostantól az visel maszkot, aki akar, mert nem lesz kötelező, úgyhogy, aki hétfőtől anélkül indul el otthonról, nem kell pánikba esnie. De ami nekünk, rendes koncertjáró embereknek nagyon jó hír: felfüggesztik az oltási igazolványra vonatkozó szabályokat, így március 7-től az is gond nélkül bemehet egy-egy bulira, akinek nincs oltási igazolványa. Bár a szomszédban épp háború dúl és a nagyhatalmak atommal fenyegetőznek, vagyis jelen pillanatban Damoklész kardjaként lebeg felettünk a harmadik világháború réme, mégiscsak kijelenthetjük: végre visszakaptuk a szabadságunkat!

A színésznő Kristen Stewart 15 perces kísérőfilmet rendezett az indie supergroup Boygenius első lemezéhez
márc. 31., 17:10
Az új lemez címadó számával támad a Metallica
márc. 30., 21:36