A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Hálószoba aréna rock – Des Rocs rock’n’roll bulija az Analog Music Hallban

2024. április 22., 19:28

Des Rocs üdítő jelenség: az Elvis-frizurás zenész már 13 évesen New York-i klubokban játszott, így született meg alteregója, maga Des Rocs is, zenéje pedig az intim pillanatok és a nagyszabású víziók között egyensúlyozik, egy új korszak önjelölt rock ’n’ roll hőse. Des Rocs tavaly nyáron jelentette meg Dream Machine című albumát, amelyet október 12-én Budapesten az Analog Music Hallban is bemutat.

Des Rocs egy félelmetes természeti erő, egy új korszak és egy új irányt kereső generáció önjelölt rock ’n’ roll sztárja, egy utcán sétáló gepárd, akinek szíve tele van napalmmal, és küldetése, hogy felkutassa és elpusztítsa a közösségi médiától függő agyunkat. Az egyébként Danny Rocco néven ismert művész a múlt elemeiből merít, melyekkel új sorsot kovácsol a gitár, basszusgitár és dobok elektromos zenéjének. A Dream Machine, a Sumerian Recordsnál megjelent legutóbbi albuma Des Rocs járműve, amellyel olyan helyre igyekszik elvinni a hallgatót, ahol az élet felfokozott és a rock ’n’ roll ismét uralja a korszellemet. Saját zenéjére „hálószoba aréna rock”-ként hivatkozik, amely a csináld magad hozzáállás jelentette intimitást és a nagyszabású víziók keverékét ragadja meg.

Des Rocs számára minden koncert élet-halál kérdés, biztonsági háló nélkül mozog zenésztársai, Eric Mendelsohn basszusgitáros és Willy Tully dobos kíséretében. Des Rocs ugyanolyan lelkesedéssel játszik 90 embernek, mint 90 ezernek – ahogy tette például a Rolling Stones előzenekaraként 2019-ben –, és célja, hogy megragadja az embereket zenéjével. A banda már a Muse előtt is fellépett Európa-szerte, most pedig visszatértek az öreg kontinensre, hogy itt is bemutassák a Dream Machine dalait.

A koncertjegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők április 24-én 11 órától, a teljeskörű jegyértékesítés pedig április 26-án, 11 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

Szerző:
Egy valóra vált szerenád – pályaelhagyó tanároktól búcsúztak volt diákjaik a Radnóti Színházban
máj. 21., 22:02
Az Only The Poets nyit Yungblud előtt
máj. 20., 18:34
Új dallal jelentkezett a Body Count – hamarosan élőben is hallhatjuk
máj. 20., 18:30
A SopronFesttel kezdődik a hétvégén a fesztiválszezon
máj. 15., 22:14