A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ééés, most: otthoni horkolás helyett Happy Dead, ef Zámbó Öcsike

2015. április 13., 9:19

Mersz > a kultművészet kozmonautái 19. > Szerkesztő: Triceps > 2015. április 14. > Kedd 19-20:30 óra

Bravó! Játékosunk megfejtette a 10 millió forintos kérdést: milyen anyag van a fémek és nem-fémek között? Ez, természetesen, az uránsvarc, amit gépzsírból és disznószarból állítottak elő a magyar tudósok. Most jön a végső, mindent eldöntő, 20 milliós kérdés:


Ki az a legendás zenész, aki 1969-1970 között az NDK-ban egy mezőgazdasági gépgyár présgépkezelője volt: János vitéz, Sobri jóska vagy Zámbó Öcsi?

 A Zámbó Zsimi!

 Sajnos, nem. Mehet vissza Bivalybasznádra kapálni. Gyógyítsa horkolását otthon, hatékony módszer, egyszerűen elérhető megoldás 3 héten belül. És, ha tájékozódni akar a kultúrában, szopjon Ön is kecskét!

ef Zámbó István: Kotta koponyával (2004)

ef Zámbó István: Kotta koponyával (2004)

Vettem vagy tíz éve a PeCsa bolhapiacán egy grafikát, kicsit koszos is volt, valami gyanús alaktól, hosszú alkudozás után, ezer forintért. Dekkolt rajta egy mackó, dunsztosüvegen, vörös hallal és papírhajóval. Gondoltam, jó lesz a fiam szobájába. Látod, Ábel, ez a te örökséged, vigyázz rá nagyon – mondtam neki –, mert ezt apa egyik barátja rajzolta, aki még a Miles Davist is ismerte. Az ki? – kérdezte a kölyök. Na, erről ennyit. Mondtam az Öcsikének, alkalomadtán talán aláírhatná nekem, meg, hogy ne engedjen be akárkit a kéglijébe, mert ellopják Az utolsó vacsoráját. Az is csak másolat – felelte, és mindez elszállt a szentendrei nyár halálfaszán.

ef Zámbó István [5schy] (2512) Üzenek

Minden anyag
egy másik anyagban van
és ott akar maradni.

[Posztdarvinista kiszólás a múlt századból]

ef Zámbó István [5schy] (2511) Üzenek

Minden mit látsz Laca?
egy másik Lacában van
és ott akar maradni.

[Posztdarvinista katódsugár egy múlt misszióból]