A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Három Aphex Twin óriásplakát Bristol határában

2023. március 11., 10:52

Minden további magyarázat és részlet nélkül megjelent három óriásplakát Bristol határában, rajtuk Aphex Twin jelével. Az elektronikus zenész valószínűleg a közeljövőben fellép a városban, ami 2006-ben történt meg utoljára.

Március 9-én éjjel három óriásplakát bukkant fel Bristol város határában, rajta Aphex Twin felismerhető jelével. Mindenki találgatja az okát., ami viszont egészen prózai lehet: a nagyon ritkán fellépő elektronikus zenész koncertezni fog a városban, ami azért is nagy szenzáció, mert 2006-ban volt utoljára fellépése Bristolban.

Korábban Aphex Twin aki 2014-ben adott ki utoljára nagylemezt és aki az elmúlt években inkább technológiai fejlesztéseken dolgozott még januárban megosztott egy weboldalt, amivel azt reklámozza, hogy augusztusban fellép a londoni Field Dayen. Később a szervezők ezt hivatalosan is megerősítették, aztán pedig érkezett még pár bejelentés más európai rendezvényekről is, ahol Richard D. James (ez Aphex Twin polgári neve) fellép idén. De hogy mit fog csinálni Bristolban, és mikor, azt egyelőre nem tudni, mindössze a három óriásplakát van, meg egy újabb weboldal.

Szerző:
Őszbeköszöntő koncertet tart a Kertemben a Sziámi AndFriends
szept. 29., 14:06