A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Harrison Ford nem engedi Indiana Jonest

2015. október 28., 18:22

Az ostoros kalandor világhírű producerének ígérete szerint a Lucasfilm nem esik bele a James Bond-filmek csapdájába: a készülő ötödik Indiana Jones film főszerepét kizárólag az eredeti karaktert megformázó Harrison Ford kaphatja meg.

Indiana_Jones_and_the_Kingdom_of_the_Crystal_Skull_720p_www_yify_torrents_com_3_large

Csak is Harrison Ford játszhatja Indiana Jonest a soron következő, ötödik mozifilmben – állítja Frank Marshall, az eddigi összes Indiana Jones film producere. Májusban a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy megerősítette, ugyan a forgatókönyv munkálatai még korántsem kezdődtek el, már sütőben az ötödik Indiana Jones mozi. Hónapokkal azelőtt, hogy a Disney hivatalosan bekebelezte volna a Lucasfilmet, röppent fel a hír, miszerint Chris Pratté lehet a főszerep a széria folytatásaiban.

Marshall azonban határozottan cáfolta, hogy Ford szerepét Prattnek vagy bárki másnak átengednék, hozzáfűzve, az azonban nem elképzelhetetlen, hogy az új Indiana Jones filmekben a főhős mellett felbukkanjon egy új, domináns karakter. A legutóbbi, 2008-as Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull összesen 780 millió dolláros bevételt hozott a stúdiónak.

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33