A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Harry Styles lett az idei Brit Awards legnagyobb nyertese

2023. február 12., 9:56

Harry Styles négy díjat is besöpört az idei Brit Awardson, de Beyoncé és a Wet Leg is kapott kettőt-kettőt. De a The 1975, a Fontaines D.C., Becky Hill, Aitch és David Guetta is nyertek egy-egy kategóriában.

A londoni O2 Arena-ban lezajlott brit zenei eseményen, a Brit Awardson nem osztottak annyi díjat, mint a Grammy-n, de persze nem az határozza meg egy díjátadó ázsióját, hogy hányféle díjat osztanak ki. De nézzük a részleteket!

Harry Styles négy elismerésben részesült: övé volt a pop/r&b elődói díj, de ő lett az év előadója is, az övé lett az év dala (As It Was) és az év lemeze (Harry’s House) is. Beyoncé a legjobb nemzetközi előadó díját vihette haza az év legjobb nemzetközi dala (Break My Soul) díja mellett. Kedvencünk, a Wet Leg az év zenekara, valamint a legjobb új előadó díjakat kapta meg. Aitch lett a legjobb rapper, Becky Hill a dance kategória nyertese lett, a Fontaines D.C. lett az év legjobb nemzetközi zenekara, a The 1975 a legjobb alternatív előadó, David Guetta pedig a produceri díjat vihette haza.

Bár a Brit Awardson nyújtott legjobb showt nem díjazták, mi ezt a Wet Legnek adjuk, és mutatjuk is, hogy miért:

Varga Zsuzsa megénekelte a partykillerséget
jún. 13., 12:31