A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Hello Hurricane

2015. március 22., 20:42

A zenekar 2012-ben alakult Five Salmonsként, melyet aztán 2014 közepén, első daluk („Follow” c.) megjelenésekor le is cseréltek Hello Hurricane-re. A fiúk indie és alternatív rock vonalon mozognak, stílusuk alakulására nagy hatást gyakorolt többek között a The Black Keys, a Mumford and Sons, a Bombay Bicycle Club és a Foals munkássága.

A csapat megnyerte a Sziget Fesztivál által szervezett tehetségkutatót, melynek köszönhetően a 2014-es fesztiválon a Tábortűz mellett adtak koncertet. A Veszprémi Utcazene Fesztivál versenyében is nagy sikerrel szerepeltek, itt közönségdíjat szereztek. Az évet egy újabb közönségdíjjal zárták, melyet a Keret blog Kikeltetőjében szereztek, a Bánkitó Fesztivál által felajánlott különdíj mellett. A „Bad Night” címet viselő daluk pedig A Szám szerint 2015 egyik legjobbja.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala