A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Henry Rollins kihúzta Morrisseyt a halállistájáról

2016. január 8., 16:32

Meggondolta magát s mégsem készítene house-számot a brit popsztár tűzhalálából a Black Flag egykori frontembere. Henry Rollins egy friss interjúban egyenest úgy nyilatkozott, a világ sivárabb hely lenne Morrissey nélkül.

henry-rollins-for-boulder1

Megenyhült a szíve a Black Flag egykori frontemberének Morrissey kapcsán. Henry Rollins elhíresült kijelentése, miszerint az élve megégetni kívánt brit énekes haláltusájának hangjaiból szívesen készítene egy könnyed house-dallamcsokrot, immár a múlt. Rollins a Guardiannek adott interjújában úgy fogalmazott, „természetesen vannak emberek, akiket nem bánnám, ha valaki megégetne. Nekem is van egy halállistám, de ezen nincs helye a jó öreg Morrisseynek. Meggyőződésem,  a világ jobb hely attól, hogy ő is benne van.”

Arra a kérdésre, mégis kik szerepelnek ezen a bizonyos listáján az egykor volt punk legenda diplomatikusan válaszolt. „Olyanok, akiket valakinek így vagy úgy, de egyszerűen el kell kapnia. Persze vannak fokozatok: vannak, akiknek bőven elég lenne levágni egy-két végtagját. A komolyabb esetek kapcsán pedig természetesen szívesen cipelem a benzineskannát, adom a húsbárdot vagy amit a helyzet épp megkövetel.”

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33