A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Hiába nyaggatják a Coen fivéreket A nagy Lebowski 2-vel

2016. február 5., 15:09

Valahányszor elkapják egy rövid interjúra a Coen fivéreket, kötelezően felteszik nekik a kérdést: mi van A nagy Lebowski folytatásával?
A Jeff Bridges főszereplésével készített film hatalmas rajongótábora alig várja, hogy Töki, a füvezős-koktélozós életművész visszatérjen a vászonra. A Coen fivérek azonban mindig nemet mondanak. Most a magyar mozikban február 25-étől látható Ave, Cézár! bemutatására alkalmából kérdezték őket Mr. Lebowskival kapcsolatban, és persze ismét nem volt a válasz.

A Coen fivéreket arra is kapacitálják, hogy A nagy Lebowski egyik szereplőjének kalandjai folytatódjanak. John Turturro alakította az excentrikus Jesus Quintanát, és a színész évek óta azért lobbizik, hogy külön filmet kapjon a karakter, azaz spinoff készüljön. Turturro igazán nagyvonalú: ő lenne a forgatókönyvíró, a rendező és a főszereplő is, a jogokat tulajdonló Coen fivérektől csak egy aprócska igent vár. A választ ki lehet találni.

Coenéket sokkal inkább érdekli az Ave, Cézár! egyik főszereplője, George Clooney következő rendezése, ahol ők a film forgatókönyvírói. Annyit tudni, hogy ez a darab melankolikus szatíra lesz, szemben az Ave, Cézár!-ral amely kicsattanóan vidám szatíra Hollywoodról.

Címkék: