A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Hív a kozmosz – Ozone Mama lemezbemutató az a38-on

Open Air Radio, fotó - Debreczi János Gergely
2018. február 16., 21:28

Cosmos Calling címmel jelentette meg új nagylemezét január 19-én (immár egy amerikai kiadónál) az Ozone Mama. A kétszeres Fonogram-díjas rockerek a szokásukhoz híven hamisítatlan amerikai hangzású, a hetvenes éveket idéző, ám az eddigieknél pszichedelikusabb és változatosabb hangszerelésű albummal álltak elő, melynek lemezbemutató koncertje február 17-én, szombaton lesz az A38 hajón.

 A Cosmos Calling a kaliforniai Ripple Music (Mothership, Wo Fat) gondozásában jelent meg, és az összes jól ismert digitális platformon elérhető. Az új albumot (amely a 2017. tavaszán elhunyt, legendás Gregg Allman emlékére írt Straight On Till Morning Light című dallal indul) Székely Márton (ének), Gábor András (gitár), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) készítette, akikhez Lukács László csatlakozott billentyűs hangszereken. Az új lemezhez High Ride címmel elkészült az első klip is, ami a napokban került ki a kozmoszba:

A szombat esti A38-as lemezbemutatón az új album fizikai formátumban is beszerezhető lesz.

Az Ozone Mama előtt az osztrák The Weight játszik majd, akiknek egészen kiváló albumborító-felismerős videoklipjét a koncert kezdetéig tanulmányozhatjuk is:

Facebook eseményoldal.

Szerző: Open Air Radio, fotó - Debreczi János Gergely