A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Hivatalos: Axl Rose az AC/DC új énekese

2016. március 24., 15:21

A Guns N’ Roses frontembere fogja helyettesíteni Brian Johnsont az ausztrál zenekar elkövetkező turnéján. A pletykaként már napok óta keringő hírt immár az AC/DC alapító-gitárosa, Malcolm Young fia is megerősítette. Merjük remélni, ez nem egy előre eldurrantott április tréfa.

malcolm young

Axl Rose lesz az AC/DC újdonsült énekese, miután Brian Johnson súlyos halláskárosodása miatt nem tudja folytatni a koncertezést. A híresztelés, miszerint az ausztrál zenekar a Guns N’ Roses énekesét kérte fel amerikai turnéjának befejezéséhez már napok óra kering a nemzetközi médiában, azonban eddig nem számított többnek, mint egy súlyosabb pletyka. A hírt azonban most Ross Malcolm Young, az együttes alapító- gitárosának fia is megerősítette az Atlanta Radio 100.5-nek.

Rose a héten már tetten érték Atlantaban, ahol egy akkor még be nem azonosított zenekarral próbált, melyről csak annyit lehetett tudni, nem a szintén visszatérését bejelentő Guns N’ Roses. Brian Johnson kényszerű távozásakor az is felmerült, helyét az AC/DC eredeti énekese, Dave Evans tölti majd be.

Címkék: ,
Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33