A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Hivatalos: Liam Gallagher szólóalbummal jelentkezik

2016. augusztus 26., 14:40

A Warner Bros megerősítette, Liam Gallagher aláírta a kiadónál 2017-re szóló lemezszerződését, melynek értelmében az Oasis-frontember jövőre szólólemezzel rántja vissza magát a nemzetközi vérkeringésbe. Az énekes ígérete szerint, lélegzetelállító hangzóanyagra készülhetünk.

liam

Liam Gallagher valóban visszatért, és az évek óta tartó versenyszerű odamondogatások után valódi szólólemezzel jelentkezik. A volt Oasis frontember aláírta az őt a Warner-hez kötő szerződését, melynek legfontosabb cikkeje a 2017-ben érkező, vadonatúj album.

A fiatalabbik Gallagher fivér az utóbbi években leginkább csak a – testvéréhez hasonlóan – különböző médiumoknak nyilatkozott vicces és kevésbé vicces piszkálódásaival adott magáról életjelet, ez azonban végre megváltozik.

„Elég izgalmas dolog aláírni a híres Warner Brothers-nek, alig várom, hogy elkészüljünk ezzel a hihetetlen klassz anyaggal. Higgyetek bennem!” – fogalmazott Gallegher, aki jelenleg is az új album felvételein dolgozik, melyet korábban a Q magazinnak adott interjúban úgy írt le, mint „az egymásra találást két régi ismerőssel. Az egyikük multiinstrumentalista, mindenen képes játszani. Nem mintha olyan sokminden kellene ezen a lemezen. Akusztikus, elektromos gitár, dobok és egy kevéske billentyű, ez minden. És működik.”