A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

HLN Pres.: BP Clothing Birthday Bash w. DJ FRESH & MC MESSY @ PECSA

2014. november 20., 17:21

A Heinekennel való tavalyi sikeres HBP 140 éves Budapest buli és az egész éves partneri együttműködés megkoronázása képpen idén a Legendary Nights prezentálásában DJ Fresh látogat majd el hozzánk a Petőfi Csarnokban rendezett BP Clothing Birthday Bash alkalmából.

unnamed (5)

Az esti party-t megelőzően nap közben a harmadik Kicks R Good Sneakerfest elégíti majd ki az érdeklők kíváncsiságát mindent megmutatva, amit a cipőkultuszról, a márkákról és a legújabb trendekről tudni érdemes. Ez a másfél nap így a zene, a művészet, a divat és a kulúra jegyéban telik majd.

A szülinapi est fő fellépője, Dj Fresh mellett az egyik hazai kedvenc, Andro is pörgeti majd a legújabb slágereket, akit az Irie Maffia DJ Set követ a sorban, Jumo Daddy, DJ Elo és MC Columbo közreműködésével egy erősen future-orientált set keretében. Érkezik továbbá Mindscape is, aki az elmúlt évek egyik legmeghatározóbb Magyar és nemzetközi drum and bass producere, valamint DJ Nara, aki scratch technikájával fog meggyőződni a stílusos felvezetésről.


Heineken Legendary Nights Presents: BP Clothing Birthday Bash w. DJ FRESH & MC MESSY a Petőfi Csarnokban – 2014 december 6., 21.00


Az esti buli felállása is azt bizonyítja, hogy ez a másfél nap a színes programokról és a kultúrák, trendek összehozásáról szól majd.

A rendezvényen megjelennek továbbá szponzorált csapatunk, a BP Heroes tagjai is és partnereink, valamint az egész BP Csapat.

Kicks R Good Event / DJ Fresh Event

Jegyárusítás
(elővételben csak a DJ Fresh bulira)

Normál belépő: 1990 Ft
VIP: 5990 Ft

VIP Tartalma:
1 Welcome Coctail
3 üveg Heineken
3 kanna Red Bull
4 cl Rézangyal
1 BP Shop VIP törzsvásárlói kártyát, amivel örökös 10% kedvezményre vagy jogosult minden üzletünkben és decembertől a webshopon is!

bpshop.hu jegyvásárlás / Ticketportal jegyvásárlás

A jegyek csak és kizárólag a budapesti BP Shopok-ban és Ticketportal irodáiban, valamint a Ticketportal.hu-n megvásárolhatók.

Hivatalos együttműködő partnerek: Redbull / Heineken / Nike / Puma / New Era Hungary / Rezangyal / Bolls / Lights Off / Famous MGMT / DT / Petőfi Rádio / D-LINK

Heineken Legendary Nights Presents: BP Clothing Birthday Bash w. DJ FRESH & MC MESSY @ Petőfi Csarnok
2014 december 6.
21:00-04:00