A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

I AM SOYUZ

2016. február 2., 19:22

2012-ben indult félig stockholmi, félig budapesti projekt, aminek multi-instrumentalista énekes-dalszerzője ügyesen lavírozva a világjárás, zenélés és mosolygós arcok között már többször fordult meg itthon a koncert-, és fesztiválszezon ideje alatt – ukulelével, gitárral, melodikával vagy épp omnichord-dal felfegyverkezve – bezsebelni a neki járó elismerést – loop pedál segítségével – ügyesen építkező, fülbemászó dalaiért.

Filozófiája és zenéje tökéletes harmóniában vegyül. Szerinte, ha el is vesznénk egy űrhajóval távol a Földtől és már az oxigén is fogyóban lenne, akkor sem a fagyos rettegés, hanem valami megnyugtató melegség töltené be a lelkünket.

A zenekar Facebook oldala.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala