A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Időutazásra invitál a Dance With The Dead

2023. március 17., 15:25

Olyan, mintha a ‘60-as, ‘70-es, ‘80-as évek sci-fi és akció filmjei zenéi szólnának: a Dance With The Dead analóg szintetizátoraival és gitárjaival repít vissza minden synthwave rajongót az időben június 22-én az A38 Hajón. 

Justin Pointer és Tony Kim duója 2013-ban jelentette meg első, Out of Body című lemezét, amelyet mind a metál, a syntwave és az EDM rajongói lelkesen fogadtak. A debütáló anyagot az Into the Abyss EP sötét dallamai követték, majd a Near Dark lemez Andromeda és Invader slágereivel végleg bevésték magukat a műfaj szerelmesei szívébe. Az amerikai duó ekkor látta a legalkalmasabbnak az időt arra is, hogy kilépve a stúdióból végre koncertezni kezdjenek: 2015-ben adták első koncertjüket Los Angelesben, majd rákapva az ízére ősszel már útra is keltek, hogy körbezenéljék Európát.

Egy évvel később már a The Shape című albumukkal járták az öreg kontinenst, első budapesti koncertjük 2018-ban volt a Loved to Death turnéjával. A csapat utoljára tavaly járt nálunk a Driven to Madness dalaival, június 22-én pedig érkezik a repeta: a Dance With The Dead ezúttal az A38 Hajón táncoltat meg mindenkit.

További infó