A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Így magyarázkodik Adele félresikerült Grammy-fellépése miatt

2016. február 17., 7:11

Az énekesnő egy bejegyzésben magyarázta el, miért is énekelt hamisan a Grammy-díjátadón valamint, hogy honnét jöttek az egy szál zongorával kísért fellépés zavarba ejtő gitárhangjai.

adele

Rövid idő alatt vált divattá az Adele Grammy-gálán való fellépésén való szörnyülködés, lévén a brit énekesnő a 25 című, rekorder albumáról kiragadott All I Ask című dalában úgy tűnt, mintha hangokat tévesztett volna, miközben a kísérő zongorából is egészen természetellenes, gitárszerű hangok szabadultak ki. Adele a gálát követően egy Twitter bejegyzésben tisztázta a helyzetet, miszerint a Grammy-performanszt a technika ördöge szabotálta.

„A zongora mikrofon bezuhant a hangszer testébe, a bezörgő húrok pedig úgy szóltak, mintha egy gitár is lett volna a színpadon. Az összhatás ezért tűnhetett hamisnak. Előfordul néha” – olvasható az énekesnő bejegyzésében. A technikai fennakadást az előadást követően a Grammyt sugárzó CBS is megerősítette a Billboardnak, miszerint Adele fellépése alatt valóban tapasztalható volt egy 5-8 másodperces „fennakadás”.

Címkék: ,