A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Így nézett ki a Guns N’ Roses titkos visszatérő koncertje

2016. április 3., 19:59

Az újra eredeti formájában turnézó együttes egy héttel a meghirdetett óriáskoncertje előtt lépett fel egy alig pár száz fős Los Angeles-i klubban. A rajongók által egészen az utolsó pillanatig április 1-jei tréfának hitt eseményre kevesebb, mint 3 ezer forintért lehetett jegyet vásárolni.

gunsnroses

Az internet népe a döntő pillanatig április 1-jei tréfának hitte, hogy a Guns N’ Roses meghirdetett Las Vegas-i visszatérése előtt egy héttel egy maréknyi rajongó előtt adjon titkos koncertet, azonban ez valóban meg is történt. Az NME információi szerint az Axl Rose-t, Slash-t és Duff McKagan-t újra egy színpadra rántó projekt a Los Angeles-i Troubadour-ban lépett fel nagyjából az együttes ötszáz szerencsés rajongója és olyan rezidens hírességek társaságban, mint például Bradley Cooper, Kate Hudson, Lenny Kravitz, Jim Carrey, Chris Brown, Nicholas Cage és Michelle Rodriguez.

A koncertre – melynek valószerűtlenségéhez hozzátett, hogy a jegyeket mindössze 10 dollárért, alig 3 ezer forintért lehetett megvásárolni – az együttes főként klasszikus slágerekkel készült, kiegészítve a 2008-as Chinese Democracy album két dalával, valamint egy The Who feldolgozással.

https://youtu.be/b5ZpB54Vaj8

Címkék: