A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Így nézett ki Phil Collins nagy visszatérése

2016. március 15., 20:38

A Genesis egykori frontembere hat év kihagyás után Miamiban adta első koncertjét. Az önmagát a nyugdíjazás ígérete alól feloldozó, szólókarrierjét is ügyesen felépítő Phil Collins visszatérő fellépését a közönség soraiból sikerült dokumentálni.

phil-collins-4dea6695cbe35

Phil Collins hivatalosan is visszatért – a zenész március 11-én, Miami-ban, egy jótékonysági koncerten adott elő hét dalt. A fellépéssel Collins hat éves hallgatását törte meg, illetve felülírta azon nyilvánosság előtt tett kijelentését, miszerint hatvanas éveit már nyugalmazott előadóként, a színpadtól elzárva tölti. A Genesis egykori frontembere még októberben jelentette be, érvényteleníti önmaga nyugdíjaztatását: újra koncertezni fog és friss albummal is készül. Collins akkor úgy nyilatkozott, visszatérésével legfőképp gyermekeinek szeretne bizonyítani.

A Rolling Stone beszámolója szerint Collins a jótékonysági koncerten olyan saját szerzeményeit adta elő, mint az Another Day in Paradise, Against All Odds (Take a Look at Me Now), In the Air Tonight, Easy Lover és a Take Me Home, valamint a Temptations My Girl-jének és Bob Dylan Knockin’ on Heavens’s Door-jának feldolgozásával is kedveskedett a közönségnek. Az eredmény alább látható.

Címkék: