A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ilyen nincs és mégis lesz: Echo & the Bunnymen, The Jesus and Mary Chain és Peter Hook egy koncerten

- PP -
2018. február 15., 14:38

A ’80-as évek alternative/indie/post-punk/goth rock vonalon szocializálódott zenerajongók legnedvesebb álma válik, vagy válhat valóra az idén június 22-én, Bristolban, ahol is az Echo & the Bunnymen, a The Jesus and Mary Chain és a Peter Hook & The Light lép fel egy este, egyetlen koncert erejéig. Valaki adjon kölcsön egy nagyobb összeget.

Túl sok információt nem közölt a Jesus and the Mary Chain az eseményről az Instagram oldalán, de ez az a fajta ajánlat, ami magáért beszél, és bőven elég, ha a legszükségesebb infókat tudjuk. A Skyline Series elnevezésű koncertsorozat keretében megrendezendő szabadtéri mini post-punk fesztivált Bristolban tartják június 22-én, pénteken a St. Phillips Gate-ben. Peter Hook, a Joy Division és a New Order egykori basszusgitárosa legendás zenekarainak klasszikus felvételeit is elővezeti majd Peter Hook & The Light nevű együttese élén. A Jesus and Mary Chain és az Echo and the Bunnymen tavalyi turnéinak setlistjeit elnézve pedig az elmúlt három-négy évtizedes pályafutásuk best of programjára számíthatunk.

A jegyeket február 16-án, azaz holnap reggel 9-kor kezdik árulni, például itt.

A Skyline Series további nyári fellépői egyébként a UB40, a Future Islands, a Texas és Imelda May, valamint a The The lesznek.

És akkor hallgassunk egy kis post-punkot, találomra:

Facebook eseményoldal.

 

Szerző: - PP -
Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06