A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ilyenek lesznek a 007 Spectre – A Fantom visszatér akciójelenetei

2015. szeptember 25., 11:31

Az EON Productions, az MGM és a Sony Pictures egy új forgatási videót adott ki a 007 Spectre – A Fantom visszatérhez (Spectre), mely csak és kizárólag az akciójelenetek felvételével és megvalósításával foglalkozik. A videón láthatjuk, hogy milyen előkészületek előznek meg egy-egy ilyen snittet, illetve azt is, hogy a filmeseknek milyen körülmények között kellett forgatniuk.

0a648e1ef00be592c5c343579ce9948f

A 24. James Bond-mozifilmet, mint ahogy a 007-Skyfallt is, az Oscar-díjas Sam Mendes rendezte, a főszereplő természetesen Daniel Craig, s mellette visszatér Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw. További, újonnan érkező szereplők: Christoph Waltz, Monica Bellucci, David Bautista, Léa Seydoux, Stephanie Sigman és Andrew Scott. A film világpremierjére október 23-án kerül sor Angliában, hozzánk nagyjából akkor jut el a Spectre, mint a legtöbb európai országba, november 5-én. Az amerikai bemutató egy nappal később, hatodikán lesz.

A történet a UIP-Duna Film szinopszisa szerint a következő lesz: „James Bond titkos, múltjára utaló üzenetet kap, aminek nyomán nyomozni kezd egy titokzatos, sokak által már el is feledett szervezet után. Amíg M politikai harcokat vív, hogy életben tartsa az MI6-et, addig Bond megpróbálja felfedni a Spectre szörnyű titkát.”

forrás: sg.hu