A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Imádja a világ a Ned Flandersekből álló zenekart

2015. augusztus 21., 12:10

Egy lemezt sem adott még ki, ahogy turnédátumokban sem bővelkedik az Okilly Dokilly, a világ első, a Simpsons rajzfilmsorozat kedvesen bigott, ám legalább bajszos keresztény figurájából merítő metálzenekara, melyet mindezek ellenére szétcincál a nemzetközi sajtó.

image1okilly

Szinte kötelező jelleggel emlékeznek meg a legkülönfélébb médiumok egy arizonai zenekarról, az Okilly Dokillyről – írja a Der Standard online kiadása. A saját bevallásuk szerint balkezes metált játszó együttes múzsája ugyanis a Simpsons széria feledhetetlen szomszéd karaktere, a keresztényi túlgondolást enyhén infantilis szófordulatokkal ötvöző Ned Flanders.

A Phoenix székhelyű formáció tagjai nem csak a legendás bajszot és a pázsit pulóvert rózsaszín inggallérral koronázó egyenruhát vállalták fel, de dalaik szövegét is jószerint a sorozatban elhangzó Flanders-monológokból ollózzák össze. Repertoárjuk így olyan gyöngyszemeket is magába foglal, mint a rajzfilmben Flanders által vezetett balkezes-termékeket árusító bolt nevével azonos All That Is Left vagy a már címében is sokat mondó They Warned Me. Bár az Okilly Dokilly egyelőre mindössze demo felvételekkel rendelkezik, színpadot pedig még nem látott, a közönség megelőlegezett szeretete nagy valószínűséggel elegendő lesz arra, hogy az együttest bármely szabadon választott rockfesztivál kora délutáni csúcspontjává emelje.

BUDAPEST TELI VAN FALUVAL – INDUL A RADNÓTI SZÍNHÁZ PODCAST-SOROZATA
nov. 20., 16:45