A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Indie Jones feat. Beck | 2023.07.01.

2023. július 4., 15:41

https://open.spotify.com/episode/0kLLk9P6KSjo6zsklshSYu?si=4aea4bc88c3b4e9e

Az INDIE JONES hétvégi adásának főszereplője Beck Hansen, vagyis Beck, az egykori lúzer, az alternatív rockzene rendkívül sokszínű, egyik kiskirálya.

Bár Beck ezt a pozícióját máig megőrizte, közben olyan popsztárokkal is együtt dolgozott, mint Lady Gaga, Sia, Childish Gambino, Flume, Pink, a Pearl Jam vagy Macy Gray, sőt még a nagy klasszikusok közül is többen (pl. Paul McCartney vagy Marianne Faithfull) igénybe vették már páratlan szakértelmét. Arról nem beszélve, hogy Beck még remixerként is első osztályú munkát végez. A Philip Glass számára 2012-ben készített remixe ugyan most kimaradt a műsorból a hossza miatt (21 perc), de mindenkinek azt ajánljuk, az adást követően keressen rá, és bónusz gyanánt hallgassa meg, mert ritka gyöngyszem. Ugyanakkor a mai adásban nem a Beck sorlemezek slágerei kapnak helyet, hanem másoknak írt dalokból, produceri munkákból, közreműködésekből (ami nem minden esetben énekes) és remixekből áll össze a műsor.

A műsort szombaton 17:00-tól hallgathatod meg az Open Air Rádión, vagy ha lemaradsz róla, akkor vasárnap ugyanebben az időpontban az ismétléssel pótolhatod. De letöltheted az Open Air Rádió appját is mobilra a Google Playből vagy az App Store-ból, aztán hadd szóljon!