A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ingyen mehetnek be a túlélők az Eagles of Death Metal párizsi koncertjére

2016. január 22., 16:16

Négy hónappal a párizsi terrortámadásokat követően tér vissza a francia fővárosba az Eagles of Death Metal. Az együttes, amelynek tavaly novemberi koncertjén 89 embert lőttek agyon ingyen jegyeket kínált fel a Bataclan béli mészárlás túlélőinek.

eagles_of_death_metal01_website_image_ytnv_wuxga

Ingyen mehetnek be az Eagles of Death Metal feburár 14-i, párizsi koncertjére az együttes novemberi koncertjén elkövetett terrortámadás túlélői – írja az NME. Az Eagles of Death Metal európai turnéja keretein belül eredetileg a 89 ember életét követelő mészárlás helyszínére, a párizsi Bataclanba szeretett volna újra színpadra állni, azonban – mivel a klub a támadás óta egyelőre nem nyitott újra – a koncertet az Olympia Theatre-ben rendezik meg.

A zenekar közleményében a frontember, Jesse Hughes úgy fogalmaz, „Hallani a túlélők beszámolóit, azok történeteit, akik megsebesültek vagy elvesztették egy szerettüket. Mindannyian le vagyunk sújtva. Nem visszatérni a városba, és befejezetlenül hagyni a koncertünket soha nem volt számunkra opció. Folytatjuk a küldetésünket, újra turnézunk és elhozzuk a világnak rock’n’roll igazi szellemét.”

A zenekar február 20-án Budapesten is fellép.