A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Isle Of Man

2017. április 6., 20:15

2015 januárjában FKA twigs egy dalának újraértelmezésével indította el saját egyszemélyes projektjét Matos Gergely, aki nemrég elsőként remixelhette a Middlemist Redet, közben márciusban megjelentette debütáló EP-jét is. Az Isle Of Man szinte kizárólag saját hangmintákból és field recording hangokból-zajokból-zörejekből építkezik, elektronikára és élő hangszerekre egyaránt támaszkodik a zenéje. Összességében különös emelkedettséget és misztikus atmoszférát áraszt és úgy experimentális, hogy a nagyívű dallamokat sem nélkülözi.

Nem elszigetelt tehát, de önálló kis szigetet képez. Nemsokára érkezik Atmosphere II-re keresztelt lemeze, amin többek között az AGAVOID-ból ismerős Dalma Tamara Puskás is közreműködött.

Isle Of Man a tavalyi Kolorádó Fesztiválon

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu