A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Itt A függetlenség napja 2 szinkronos előzetese és magyar címe

sg.hu
2016. január 18., 20:55

A függetlenség napja: Feltámadás lesz az ID4 folytatásának magyar címe.

Az Independence Day: Resurgence elég jól fogadott amerikai előzetesét most már magyar szinkronnal is megnézhetjük, s közben az is kiderült, hogy a fimnek A függetlenség napja: Feltámadás lesz a címe. A 20th Century Fox filmjének egyelőre még nincs meg a magyar premierdátuma, de szinte biztosra vehetjük, hogy világpremier környékén láthatjuk.

A Roland Emmerich által rendezett scifi forgatókönyvét a rendező és Dean Devlin, valamint James Vanderbilt, James A. Woods és Nicolas Wright írta. A főbb szerepekben a visszatérő Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch és Vivica A. Fox mellett olyan színészeket láthatunk, mint Liam Hemsworth, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe és Sela Ward

A hivatalos szinopszis első mondata a következő: „Mindig tudtuk, hogy vissza fognak térni.” A történet szerint az első földönkívüli attak után talált idegen technológia használatával a Föld nemzeteinek együttműködése révén egy védelmi programot indítanak el a bolygó megvédése céljából. Azonban senki nem készíti fel az emberiséget az idegenek sokkal fejlettebb és váratlanul lecsapó haderejére, mindössze pár bátor férfi és nő képes arra, hogy megmentse a világunkat a pusztulástól.

forrás: sg.hu

Szerző: sg.hu
Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33