A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

sg.hu: Itt a Mission: Impossible 6 első plakátja

sg.hu
2016. június 22., 14:15

Las Vegasban kezdetét vette a Licensing Expo 2016 elnevezésű rendezvény, amelyen sok új mozifilm-plakátot mutatnak be a stúdiók, bár ezek többsége később nem kerül az utcákra. Az elkövetkező időszak legjobban várt filmjei közül a Mission: Impossible 6 is megkapta első plakátját, ami még akkor is hírértéket képvisel, ha nincs rajta különösebb néznivaló.

Nemrég megerősítést nyert, hogy a Mission: Impossible-sorozat ötödik részének írója és rendezője, Christopher McQuarrie visszatér, és Tom Cruise (valamint feltételezhetően Ving Rhames, Simon Pegg és Jeremy Renner) mellett a Titkos nemzetben új szereplőként feltűnt Rebecca Ferguson is szerepelni fog az új felvonásban. Az utóbbi azért meglepetés, mert női főszereplő most tér vissza először a sorozatban, már persze, ha nem tekintjük Michelle Monaghan cameóját a negyedik epizód legvégén.

xmiss6.jpg.pagespeed.ic.GPBKAlF9CY

McQuarrie egyébként ezzel ugyancsak duplázó lesz, hiszen a korábbi M:I-részeket mindig más rendezte. Az első film 1996-ban Brian De Palma munkája volt, s nagy sikert aratott, Amerikában 181, a világ többi részén 277 millió dollár bevételt termelt. A Mission: Impossible 2 John Woo rendezésében készült el 2000-ben, a bevételek pedig megnőttek (Amerika – 216 millió dollár, Amerikán kívül – 331 millió dollár). A 2006-os harmadik részre, amit J.J. Abrams jegyzett, visszaesett az érdeklődés (Amerika – 134 millió dollár, Amerikán kívül – 264 millió dollár), viszont utána 2011-ben Brad Bird ismét felvirágoztatta a franchise-t a Fantom protokollal (Amerika – 209 millió dollár, Amerikán kívül – 485 millió dollár). És valószínűleg a stúdió McQuarrie-val sem elégedetlen, aki nagyjából hozta a Titkos nemzettel az előző epizód bevételeit (Amerika – 195 millió dollár, Amerikán kívül – 487 millió dollár).