A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Itt az Alice Csodaországban 2 előzetese

2015. november 7., 15:26

A Disney 2016-os élőszereplős mesefeldolgozása ismét az Alice lesz.

A Disney stúdió az elmúlt években mindig előrukkolt egy-egy élőszereplős mesefeldolgozással, melyek közül a legsikeresebb az első, az Alice Csodaországban volt. Szerencsére Lewis Carroll annak idején több történetet is írt Alice főszereplésével, így minden további nélkül elkészülhetett az Alice Csodaországban folytatása, az Alice Tükörországban (Through the Looking Glass), melynek első teljes előzetes nemrég érkezett meg.

A visszatérő Mia Wasikowska és Johnny Depp főszereplésével készült filmet 2016. május 27-én mutatja be a stúdió, nálunk pedig a világpremier-embragó miatt június másodikától lesz látható. A két kiemelt szereplő mellett még olyan színészeket láthatunk a Muppets és a Muppet-krimi: Körözés alatt rendezőjének, James Bobinnak a filmjében, mint Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rhys Ifans, Matt Lucas, Sacha Baron Cohen, Stephen Fry, Toby Jones, Alan Rickman, Michael Sheen, Timothy Spall, Paul Whitehouse és Barbara Windsor.
A folytatás érdekessége, hogy míg a Tim Burton által készített első epizód 90%-át zöld hátterek előtt vették fel, addig most sokkal élőbb, interaktívabb lesz a díszlet.

Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57