A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Itt az Angry Birds film előzetese

2015. szeptember 23., 21:36

A Rovio mindent megpróbál, hogy az egykor sikeres Angry Birds franchise továbbra is releváns maradjon, ezért filmet is készítenek belőle.

Még nyáron írtunk arról, hogy kijött az Angry Birds 2, mely a klasszikus játék továbbfejlesztett változata. A játék valamennyire népszerű lett, de közel sem annyira, mint az első változat 2009-ben.

Angry-Birds-Movie-HD-Wallpapers

A Rovio-nál tudják, hogy az idők változnak, de ahelyett, hogy a következő nagy játékot találnák ki, népszerűvé akarják tenni az Angry Birds-öt.

Addig is elmerészkedtek, hogy a Sony Pictures-zel összefogva készítettek egy animációs filmet a dühös madarakról. A film állítólag megmagyarázza majd azt, hogy miért lettek ilyen dühösek ezek a madarak. Milyen kreatív!

”A film elvisz minket egy olyan szigetre, amit röpképtelen madarak laknak szinte teljesen. Ebben a paradicsomba a dühproblémákkal küszködő Red (akit Jason Sudeikis alakít, akit a Családi üzelmekből vagy a Förtelmes főnökökből ismerhetsz), a gyors Chuck (Josh Gad) és a könnyen kirobbanó Bomb(Danny McBride) sosem illett be.

De amikor a szigetet rejtélyes zöld malacok látogatják meg, ezen kirekesztett madarakon múlik az, hogy kiderítsék, mivel foglalatoskodnak a disznók.”

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, akkor látogass el az Angry Birds film Facebook oldalára. A film a tervek szerint jövő májusban kerül a mozikba, a kérdés már csak az: ki fogja megnézni?

forrás: beszeljukmac.com

Címkék: ,