A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Itt az első kép a 2016-os Star Wars-mozifilmből

2015. augusztus 20., 15:01

Végre képen is láthatjuk láthatjuk, kik lesznek a Star Wars Anthology: Rogue One főszereplői.
Hétvégén került megrendezésre Anaheimben az idei D23 Expo, ami a Disney nagyszabású rendezvénye, melynek középpontjában egy ideje már nem csak a Disneylandes látványosságok állnak, hanem a Disney stúdió által gyártott és bemutatás előtt álló filmek is, melyek többségéről exkluzív információkat kaphattak a látogatók és a sajtó.

Diego-Luna-Star-Wars-Rogue-One-1st-image-Aug-2015

S bár az már korábban kiderült, hogy a Disney nem készült új előzetessel a Star Wars: az ébredő Erőhöz, szerencsére az antológia sorozat, a Rogue One kapott némi képes anyagot. (És az is kiderült róla, hogy az antológiás elnevezés helyett Rogue One: A Star Wars Story címen fog futni.)

Az Amerikában 2016. december 16-án bemutatásra kerülő filmnek a hivatalos és teljes szereplőgárdáját is bejelentették. A főszereplő Felicity Jones mellett Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen és Riz Ahmed kap kiemelt szerepet, valamint Alan Tudyk, egy CGI-karaktert fog megszemélyesíteni hangjával és gesztusaival. A fő trilógiától teljesen külön álló epizód a George Lucas-féle klasszikus Csillagok háborúja eseményei előtt játszódik, s stílusban is különbözni fog az eddigi filmektől, azonban egyes elemei mindenképp ismerősek lesznek a Star Wars-univerzum ismerői számára.

s051816800-300

A Rogue One rendezője Gareth Edwards lesz, a forgatókönyvet John Knoll ötlete alapján Chris Weitz írta, a film zenéjét pedig nem John Williams, hanem Alexandre Desplat szerzi majd.

j9QM3Ya

forrás: sg.hu

BUDAPEST TELI VAN FALUVAL – INDUL A RADNÓTI SZÍNHÁZ PODCAST-SOROZATA
nov. 20., 16:45