A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Itt az új Steve Jobs-mozifilm magyar szinkronos előzetese

2015. augusztus 12., 15:30

Az új Steve Jobs-mozifilm magyar nyelvű előzetese még nem a végső szereposztást tükrözi, de jó közelítést nyújt.
Oscar-díjas rendező, az egyik legjobb hollywoodi író és egy ugyancsak igen elismert, tavaly Oscarra jelölt színész szerepel a Steve Jobs című filmben, aminek minden esélye megvan arra, hogy az amerikai filmes akadémia díjátadóján jelöléseket gyűjtsön be.

Michael-as-Steve-Jobs-MAIN

Persze ahhoz az is kell, hogy az Apple-vezérről szóló életrajzi film jól sikerüljön. Hogy milyen lesz a Steve Jobs, egyelőre nem tudjuk, de azt már igen, hogy nagyjából milyen élményben lesz részünk idehaza, ha beülünk rá valamikor októberben, hiszen egy ideje már szinkronos előzetese is van.

https://youtu.be/RFKvSiEe51E

A három ikonikus termékbemutató kulisszái mögött játszódó, és az iMac 1998-as prezentációjával végződő Steve Jobs betekintést nyújt a digitális forradalom műhelytitkaiba, és intim portrét rajzol az események középpontjában álló briliáns emberről. A filmet az Oscar-díjas Danny Boyle (Gettómilliomos, Trainspotting) rendezte az Oscar-díjas Aaron Sorkin (Social Network – A közösségi háló, Az elnök emberei) forgatókönyvéből, amely Walter Isaacson bestseller Jobs-életrajza alapján készült. A főbb szerepekben Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen és Jeff Daniels lesz látható.

job1_640x282

forrás:sg .hu