A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Itt egy rakás kép az új Trónok harca-évadból

comment.blog.hu
2016. február 12., 21:17

72 nap múlva visszatér az HBO zászlóshajója, a hetente 10 millió amerikait és kismillió nem amerikait érdeklő Trónok harca, és rendes előzetes ugyan még nincsen hozzá, de egy rakás képet kiadtak az évadhoz. Az ugrás után jön a többi, a fenti csak egy ízelítő, nyugi. Ja, és SPOILERES.

A képekből pár dolog kiderül azért: Bran segítség nélkül áll (és látványosan idősebb lett), ami ugye álomra vagy látomásra utal, Arya vak, Jamie eltemeti a lányát, Theon és Sansa együtt menekül, Margaery meg ott áll a szopórolleren. A képek alatt elmélkedünk egy sort az új évadról.

[huge_it_gallery id=”5″]

Naszóval, mivel most már nincs könyvalapja a sorozatnak, illetve megjelent könyvalapja (Martin elcsúszott a hatodik kötettel, így tuti nem jelenik meg az áprilisi premier előtt), lehet szabadon találgatni, hogy mi az istenről fog szólni a sztori. Jó, az előző könyvekből kimaradt pár történetszál, melyek közül az már biztos, hogy megyünk a Vas-szigetekre új királyt/államfőt/főkalózt választani, és itt ugye fontos szerepet kap majd egy kürt, amivel irányítani lehet a sárkányokat – van egy olyan érzésem, hogy erről még hallunk később is.

Jon Snow fel fog támadni, ez 100 százalék, és megtudjuk, ki is ő valójában, aztán elkezdődik a harca a trónért? Jó kérdés, lehet ez inkább a következő évadban kerül elő. Dany az évad elején igencsak kellemetlen helyzetben lesz, de tuti meggyőzi valahogy a dothraki barbárokat, hogy álljanak be hozzá, visszamegy Meereeenbe, és elindulhat lassan északnak, Westeros felé. Erről egyébként Emilia Clarke színésznő azt mondta, hogy a legnagyobb tévés jelenet lesz evör.

A mások tuti megérkeznek a falhoz, szerintem ez lesz az évad befejező részének utolsó jelenete, bár az, hogy a kilences részre egy bazinagy csatát jósol minden spoileroldal, kicsit elbizonytalanít ezzel kapcsolatban, de majd meglátjuk. Ja, és nagyon úgy tűnik, hogy vagy a Véreb vagy Catlyn Stark is visszatér, fuckyeah.

Szerző: comment.blog.hu
Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33