A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ivan & The Parazol – Serial Killer

2017. november 5., 21:17

Új dalt mutatott be az Ivan & The Parazol, ami előrevetíti egy új album megjelenését.

A Serial Killert a világ egyik legmenőbb stúdiójában vehette fel a zenekar. Producerük a Grammy-díjas, William Anspach volt, aki korábban olyan előadókkal dolgozott együtt mint a Muse, Red Hot Chili Peppers vagy Pharrell Williams. A helyszín természetesen az EastWest Studios, ahol az IATP előtt két héttel fejezte be új albumát a Foo Fighters, de rögzített már itt Elvistől kezdve Frank Sinatrán át Madonnáig sok ismert előadó.

Balról jobbra: Simon Bálint (dobok), Vitáris Iván (ének), Beke István (billentyűk), Balla Máté (gitár). A képről hiányzik Tarnai Jani (basszusgitár), aki elugrott fagyiért, de nemsokára visszatér!

Az új album dalait már június végén elkezdték rögzíteni Los Angelesben, ekkor készült el a Serial Killer is, Kyiki, a Chrystal Fighters énekesének közreműködésével. A fiúk nemsokára visszatérnek a legendás albumok keletkezési helyére, hogy az ősszel megírt számokat is felvehessék.

Az Ivan & The Parazol és a Serial Killer hallható lesz a Budapest Showcase Hub (BUSH) megnyitónapján november 15-én a budapesti  Akvárium klubban. Innen indulnak a srácok európai turnéjukra többek között Brno és Prága érintésével Berlinbe és Dortmundba.