A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

sg.hu: Izgalmas rendezőket kapott a Beverly Hills-i zsaru 4

sg.hu
2016. június 18., 19:09

Egyre biztosabb, hogy lesz Beverly Hills-i zsaru 4.

A Deadline értesülései szerint a Paramount Pictures szerződtette Adil El Arbit és Bilall Fallah-t, hogy ők készítsék el az új Beverly Hills-i zsaru-epizódot. Hollywood nem most fordul először sikeres európai rendezőkhöz, ha egy közönségfilmet kell rendezni, s a belga duó mindenképp nagyon izgalmas választásnak ígérkezik, hiszen korábbi munkáik között ott van a tavalyi nagy sikerű thriller, a Black, de ők rendezték az Image-et is.


Korábban már többször is neki futott a stúdió a negyedik rész elkészítésének, még premierdátuma is volt a filmnek (2016. március 25-e), amit Brett Ratner rendezett volna Josh Appelbaum és Andre Nemec szkriptje alapján. Annak a történetéről nem lehetett sokat tudni, csak annyit, hogy a nemrég tévésorozatként újraéleszteni próbált Beverly Hills-i zsaru-koncepcióból átemelték volna azt a Brandon T. Jacksont, aki a tévés pilotban Axel Foley fiát alakította.

A Beverly Hills Copot még 1984-ben mutatták be a mozik, és a film már több, mint 30 éve 234 millió dolláros amerikai bevételt produkált, melyet 82 milliós Amerikán kívüli összeg egészített ki. A 87-es folytatás már csak 154 millióra volt képes belföldön, azonban a nemzetközi sikere nagyobb volt, összesen 146 millió dollár folyt be a mozik jegypénztáraiba. A bukó harmadik rész 1994-ben 43, illetve 77 millió dollár bevételt termelt Amerikában, illetve Amerikán kívül.

Szerző: sg.hu
Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06