A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Jack Black újra az OFF! szupergrupp egy véres klipjében bohóckodik

2014. december 3., 22:51

A másfél hónapja az A38 Hajón is remek koncertet adó OFF! hardcore punk szupergrupp a vicces videóiról is híres, melyekbe néha neves haverok is beugranak. A komikus színész Jack Black már a Los Angeles-i kvartett 2012-es címnélküli nagylemezének egyik klipjében is szerepelt, és most az idei Wasted Years album legfrissebb kisfilmjéhez is visszatér.

Az OFF! a szó szoros értelmében szupergrupp, hiszen tagjai olyan zenekarokban szereztek maguknak nevet, mint a Black Flag, a Circle Jerks, a Burning Brides, a Redd Kross, a Rocket From The Crypt, illetve a Hot Snakes. A 23 percben 17 számot felsorakoztató új album Over Our Heads című dalának klipjében a Black Flag és Circle Jerks alapító-frontembereként elhíresült Keith Morrist az 59. születésnapján láthatjuk zenésztársaival egy repülőn, ahol Jack Black ejtőernyős oktatót (és Istent) játszik, de a sztori hamar elkezd véresen durva fordulatokat venni. Az animációs sikerfilmekkel (Horton, Pulykaland) befutott Jimmy Hayward rendezésében készült videó azonban még csak egy kétrészes történetet első fele – a második rész egy hét múlva érkezik a Meet Your God klipjével.

az Over Our Heads beharangozója…

… és maga a klip:

(ide kerül majd a folytatás, a Meet Your God videója, szóval érdemes lesz egy hét múlva visszatérni ehhez a cikkhez)

FRISSÍTÉS: már itt is van, december 11-én megjött a hasonlóan bolond és véres második rész is a Meet Your God című dallal!

.
Jack Black előző OFF!-klipszereplése, a Wrong című dal 2012-es kisfilmje, hetvenes évekbeli gagyi bűnügyi filmek stílusában:

a 2014-es album videói:

a Hynotized, melyben a Jesus Lizard frontembere, David Yow játssza a lúzer szuperhőst:

a nácicsúfoló Red White And Black klip, mahol a fehér inges fasiszták soraiban David Yow mellett Danny Carey (Tool), Dale Crover (Melvins) és Jack Grisham (T.S.O.L.) is feltűnik:

a Void You Out videója 2014 elejéről, zenekari életképekkel:

A színész-énekesnő Suki Waterhouse friss Local Natives- és Belle And Sebastian-kollaborációi
aug. 5., 17:23
Crime & The City Solution: Peace In My Time – klip az új The Killer album és a budapesti koncert elé
júl. 31., 23:17
Mitski: Bug Like An Angel – klipdal az új The Land Is Inhospitable, And So Are We albumról
júl. 26., 18:00
The Kills: New York / LA Hex – új klipdalok hét év után Alison Mosshart és Jamie Hince duójától
júl. 25., 19:39