A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

James Bond nem viccel a Spectre új plakátján

2015. szeptember 6., 17:53

A Spectre kampányának középpontjában természetesen továbbra is Daniel Craig áll.

Új, a korábbinál jóval színesebb Spectre-plakátban gyönyörködhetnek mostantól Daniel Craig imádói, az itthon a 007 Spectre – A Fantom visszatér címre hallgató film marketingkampánya folytatódott – lehet, hogy már az új előzetes sem várat sokáig magára.

CAROUSEL_POSTER-715x424

A történet a UIP-Duna Film szinopszisa szerint a következő lesz: „James Bond titkos, múltjára utaló üzenetet kap, aminek nyomán nyomozni kezd egy titokzatos, sokak által már el is feledett szervezet után. Amíg M politikai harcokat vív, hogy életben tartsa az MI6-et, addig Bond megpróbálja felfedni a Spectre szörnyű titkát.”

maxresdefault

A 24. James Bond-mozifilmet, mint ahogy a 007-Skyfallt is, az Oscar-díjas Sam Mendes rendezte, a főszereplő természetesen Daniel Craig, s mellette visszatér Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw. További, újonnan érkező szereplők: Christoph Waltz, Monica Bellucci, David Bautista, Léa Seydoux, Stephanie Sigman és Andrew Scott. A film világpremierjére október 23-án kerül sor Angliában, hozzánk nagyjából akkor jut el a Spectre, mint a legtöbb európai országba, november 5-én. Az amerikai bemutató egy nappal később, hatodikán lesz.

forrás: sg.hu