A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Jarvis Cocker posztolt egyet, mire a rajongók azon kezdtek spekulálni, hogy újra összeáll a Pulp

2022. július 21., 16:18

Nem ez lenne az első eset, hisz 2010 és 2012 között egyszer már visszatértek, sőt még egy új dalt (After You) is kiadtak 2013 elején, amit James Murphy-vel (LCD Soundsystem) irányításával készítettek el. Azóta viszont csend van a legendás britpop zenekar háza táján. Egyelőre senki nem mond semmit, csak a rajongók találgatnak.

A Pulp 2002-ben mondott búcsút a rajongóknak, hogy aztán 2010-ben bejelentse Jarvis Cocker, hogy 2011-12 folyamán adnak jó pár koncertet, merthogy akkor volt 15 éves legsikeresebb albumuk, az 1995-ben kiadott Different Class. Ezt követően a zenekar tagjai elégedetten konstatálták, hogy a közönség még mindig szereti őket és a dalaikat, viszont ennél akkor nem mentek tovább. Megköszönték szépen a rajongást, majd mindenki ott folytatta, ahol 2010 előtt abbahagyta.

Aztán most a napokban Jarvis Cocker posztolt egyet az Instagram oldalára, ami ismét felizzította a levegőt a Pulp körül. Mutatjuk is, hogy mit tett ki az énekes-dalszerző:

View this post on Instagram

A post shared by @jarvisbransoncocker

A posztban felbukkanó mondat nem más, mint a This Is Hardcore című dal kezdő sora, az 1998-ban kiadott nagylemez pedig jövőre lesz 25 éves. És ennyi elég is volt ahhoz, elinduljon a találgatás: csak nem egy újabb Pulp-reunion van készülőben? Egyelőre a kérdést még senki sem válaszolta meg – mi sem fogjuk, hiszen nem is tudjuk, de amint friss hírrel szolgálhatunk, feltétlenül beszámolunk róla.

Jarvis Cocker egyébként egy 2015-ös interjúban azt nyilatkozta, hogy a Pulp olyan, mint egy szunnyadó vulkán, ami ha kitör, akkor az egész világot megbolygatja, úgyhogy ez alapján biztosan fel fog tűnni mindenkinek, ha újra összeáll a Pulp. Addig is hallgassuk meg a This is Hardcore-t:

Kezdjük a hetet pazar francia punkkal!
ápr. 22., 6:07