A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Játékszabályzat

A nyereményjátékokban való részvétel

A nyereményjátékban részt vehet bárki, azonban egyes játékok esetében a nyeremény átvételéhez nagykorúnak (18) kell lennie, a nyeremény ilyen esetben átruházható a nyertes által választott személynek, egyéb esetben újrasorsolás történik. A nyereményjátékokban nem vehetnek részt az Open Air Rádió / Open Air Magazin / VOLT Magazin (továbbiakban mint kiadó) munkatársai és az említett személyek közeli hozzátartozói.

A nyereményjátékban résztvevők jelen játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A nyereményjátékban részt vehet bárki, aki az adott játék feltételeit és jelen játékszabályzatot elfogadja.

Sorsolás a random.org segítségével történik!

A moderálásra vonatkozó elveinket itt tekintheti meg.

Az adatkezelésre vonatkozó elveinket itt tekintheti meg.

Nyeremény

Minden esetben az adott nyereményjáték feltételei között rögzítésre kerül a nyeremény.

Határidő

Minden esetben az adott nyereményjáték feltételei között rögzítésre kerül a nyereményjáték időtartama.

Tárgynyeremény esetén 14 napig tartjuk fenn a nyertes nyereményét, amennyiben ez idő alatt nem jelentkezik a nyereményét már nem igényelheti!

Általános rendelkezések

Amennyiben a játékos bármely okból nem felel meg a játékszabályzatban rögzített feltételeknek vagy az adott játék feltételeinek, úgy a szervező az érintett játékost kizárhatja a játékból.

A szervező fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalan játék, visszaélés, vagy ezek gyanúja esetén a játékból bárkit indoklás nélkül kizárjon.

A szervező kizárja felelősségét a játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő, a játékosok vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

Az OpenAir oldalán indított promóciók függetlenek a facebook-tól, a facebook nem támogatja és nem vesz részt bennük, a játékokat kizárólag a szervező indítja.

Olyan játékok esetében amikor meg kell adni nevet és e-mail címet az így beküldött adatokat nem adjuk ki harmadik félnek.

Külföldi címre nem áll módunkban nyereményt postázni!

Fenntartjuk a jogot a játékszabályzat módosítására.