A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Johnny Depp: „Az összes karakterem meleg”

2015. november 11., 20:17

Johnny Depp legújabb filmjének (a bostoni súgógép-gengszter dolgairól szóló Fekete mise csütörtöktől a mozikban)) sajtótájékoztatóján mesélt a Disney vezérkarával való súrlódásairól és arról, hogy rúgták ki majdnem Jack Sparrow kapitány kevéssé szabatos megformálásáért.

Johnny-Depp-9

„Az összes karakterem meleg” – vágott vissza saját bevallása szerint a Disney egyik elégedetlen elöljárójának Johnny Depp. A színész legújabb, Black Mass című filmjének Los Angeles-i sajtótájékoztatóján fakadt ki a céggel való, korántsem zökkenőmentes viszonyával kapcsolatban. Depp szerint a nagysikerű Karib Tenger Kalózai széria első részének forgatásakor majdhogynem menesztették, mivel az általa alakított Jack Sparrow kapitány – a színész bevallása szerint nagyrészt a Rolling Stones Keith Richardsáról mintázott figurája – túlságosan pikírtnek és szabad szelleműnek tűnt a Disney számára.

„Mindenki úgy volt vele, hogy Johnny Depp épp most vágja tönkre az egész filmet. Mindenki azt hitte, hogy részeg vagyok, de legalábbis meleg” – fogalmazott a színész, aki a 2017-ben ötödik részéhez érkező filmben való alakításásért később Oscart is nyert.

Címkék: ,