A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Jön az új Coben-krimi

2022. augusztus 26., 15:25

Te is nagy rajongója vagy Harlan Coben krimijeinek, amelyekből sorra gyártja az izgalmas sorozatokat a Netflix? Akkor biztosan örömmel fogadod a hírt, hogy hamarosan megjelenik magyarul, és már előrendelhető a Maradj mellettem és Az idegen szerzőjének új regénye, az Egyezés! Ebben a borzongató thrillerben egy sokkoló genetikai egyezés leplezi le egy család sötét titkát.

Több hónapnyi távollét után a Senki fiából megismert Wilde visszatér a Ramapo-hegységbe egy sikertelen beszokási kísérlet után, amely megerősíti benne, amit mindig is tudott: ő nem tartozik senkihez, és nem kötik gúzsba a modern élet előnyei és hátrányai. Ám egy online leszármazási adatbázisban felbukkanó egyezés közelebb viszi őt a múltjához, mint azt valaha álmodta volna, és végül megadja neki a lehetőséget, hogy felkutathassa az apját. A találkozó azonban több kérdéssel szolgál, mint ahány válasszal, ezért a kétségbeesett Wilde belekapaszkodik utolsó szalmaszálba: egy másodunokatestvérbe, aki ugyanolyan gyorsan tűnik el, mint ahogyan újra felbukkan, miután átélt egy kegyetlen bukást, amely rosszabb a legszörnyűbb rémálomnál.

Vajon régóta érett már az unokatestvér bukása? Vagy csupán áldozatául esett egy rendkívül összetett, aljas összeesküvésnek? És mi köze ennek az egésznek az egykor Az idegenként ismert emberhez, az áruló szökevényhez, akinek egyre több a követője, és akinek küldetése és módszerei egyre veszedelmesebbek?

„Az Egyezésben Coben cselekményszövési és történetmesélési profizmusa a maga teljes valójában mutatkozik meg. Bitang jó olvasmány!” – Bookreporter
„Valahányszor azt hinné az ember, hogy Coben már nem tud jobbat nyújtani, ő előáll egy új regénnyel, amely valahogy megint felül tudja múlni az előzőt.” – San Francisco Chronicle

HARLAN COBEN napjaink egyik legnépszerűbb krimiírója. Regényeit a műfaj gyöngyszemeiként tartják számon, eddig negyven különböző nyelvre fordították le, és közel ötvenmillió példányt adtak el belőlük világszerte.

A Balaton Sound nagyszínpada hatalmas ledfallal és lenyűgöző vizuállal várja a fesztiválozókat
jún. 7., 19:02
Gigantikus Utas és holdvilág előadás-sorozat a Trafóban
jún. 7., 17:48