A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Jön az új Vissza a jövőbe film?

2015. október 19., 11:00

„Újra lennék Doki, ez nem is kérdés” – Christopher Lloyd egy friss interjúban úgy nyilatkozott, nagy örömmel szerepelne a Vissza a jövőbe-széria esetleges folytatásában, amennyiben az eredeti szereposztás megtartása mellett a film készítői újraalkotás helyett a sorozathoz méltó, új ötletekkel állnának elő.

back_to_thefuture

A Vissza a jövőbe-filmek Dokija, Christopher Lloyd úgy nyilatkozott szívesen játszana a legendás időutazó-széria esetleges folytatásában. Lloyd a Hollywood Reporternek adott interjújában elmondta, kérdés nélkül vállalná az újabb filmre való felkérést, amennyiben a forgatókönyv az 1985-ös, 1989-es, és 1990-es filmekből álló trilógiához méltó mód képes lenne újat mutatva szórakoztatni. „Igazi kihívás lenne az írók számára feléleszteni azt az intenzív atmoszférát, mely az eddigi részeket rendre áthatja, de persze soha nem lehet tudni” – fogalmazott titokzatosan Lloyd hozzátéve,a filmben Marty karakterét játszó Michael J. Fox is örömmel csatlakozna egy új projekthez, annak ellenére, hogy 1991-óta köztudottan Parkinson-kórral küzd.

„Azt hiszem a betegsége ellenére rögtön elvállalná a szerepet. Biztos vagyok benne, hogy csodálatosan csinálná” – állítja Lloyd, aki szerint Fox nélkül el sem tudna képzelni egy újabb Vissza a jövőbe-filmet. „Martyt nem lehet csak úgy helyettesíteni. Michael J Foxnál pedig egyszerűen fantasztikusan alakította.”

Pár napja a Toyota mutatott be egy részletet kisfilmjéből, melyben Christopher Lloyd és Michael J. Fox beszélgetnek a Vissza a jövőbe második részében 2015-re jósolt jövőről.

Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57