A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Jönnek a meleg Star Wars-karakterek

2016. március 1., 21:20

JJ Abrams szerint valósággal természetellenes lenne, ha az elkövetkezendő Star Wars filmekben nem bukkanna fel egyetlen homoszexuális szereplő sem. A Disney féle, eleve óvatos hetedik részért felelős rendezőn az utóbbi  hónapokban rajongók tömege kérte számon a filmbéli nők, különféle rasszok és persze melegek egyenlőségét.

jjabrams

„Egészen szűklátókörűnek kellene lennünk ahhoz, hogy kizárjuk a meleg karaktereket a Star Wars-univerzumból” – JJ Abrams a The Daily Beast-nek beszélt arról, hogyan simítják majd el a különféle szexuális beállítottságok okozta különbségeket a Disney féle Star Wars következő epizódjaiban. A Star Wars VII: Az Ébredő Erő című kasszasiker folytatást jegyző Abrams szerint a „Star Wars a végtelen lehetőségek tárháza” és természetellenesnek találná, ha a filmbéli világban nem jelenne meg legkevesebb egy homoszexuális karakter.

Hogy erre már a 2017-re ígért nyolcadik részben sor kerül-e, egyelőre rejtély, azonban a rendező annyit elárult, a meleg csavar a történetben”mindenképp inkább előbb, mint később” fog bekövetkezni.