A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Keith Richards „a mennyben vagy a pokolban” is szívesen dolgozna Bob Dylannel

2016. május 14., 20:47

Jelenkorunk álomfesztiváljának ígérkezik a Coachella szervezőinek projektje, a kaliforniai Desert Trip, mely a hatvanas és hetvenes évek, a mai napig aktív zenei óriásait rántja össze, évtizedek óta először s talán utoljára. A Rolling Stones gitárosa kommentál.

bob-dylan-2

Közeledünk az utóbbi évtizedek legjelentősebb könnyűzenei összeborulása, a kaliforniai Desert Trip dátumaihoz, melynek két hétvégéjén a Rolling Stones mellett, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters és a The Who is színpadra lép majd. A nem mindennapi programdömpinget Mick Jaggerék Bob Dylannel megosztott estje nyitja majd. „A felhozatal egészen hihetetlen. Annyira valószerűtlenül hangzik, hogy mi mindnyájan összegyűlünk ebben a kis a városkában. Még soha, soha nem voltunk ennyien egy időben, egy helyen” – beszélt a Rolling Stone-nak Keith Richards hozzátéve: külön öröm számára, hogy Bob Dylannel osztozhat a színpadon. „Bárhol dolgoznék Bobbal. A mennyben vagy a pokolban, bárhol. Imádom őt.”

Richards korábban korántsem volt ilyen elnéző a beat legendával, akiről korábban több ízben is elég keményen nyilatkozott. „Bob egy igazi, szívós kis gazember. Emlékszem, egyszer azt mondta nekem, ‘én bármikor megírhattam volna a Satisfaction-t, de te képtelen lennél egy olyan dalra, mint a Desolation Row.’ Mit is mondhattam volna mást, mintsem, hogy ‘Ebben láttod igazad van, Bob.’

Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06