A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Keith Richards most a Led Zeppelint és a Whot tépte meg

2015. október 12., 15:41

Az utóbbi időkben szintén legendás kortársait üzemszerűen kritizáló Keith Richards legújabb nyilatkozatában a Led Zeppelint üresnek, a Who Keith Moonját pedig egész egyszerűen katasztrofálisnak titulálta.

richardss

Keith Richards, miután korábban hulladéknak nevezte a Beatles talán leghíresebb lemezét, a Led Zeppelinnek és Whonak is nekiment. A Rolling Stones gitárosa a Rolling Stonenak elmondta, ugyan imádja Jimmy Paget, „John Bonhammal a dobok mögött, zenekarral, egyszerűen mindig úgy éreztem, az egész üres, semmitmondó.”

Richards a Who kapcsán kijelentette, az énekes Roger Daltreyt mindig is „nagy formának” találta, azonban a dobos Keith Moon „felér egy katasztrófával”, amennyiben kikerült a megszokott zenekari közegből. „Moon úgy tudott játszani a Whoval, mint soha, senki más. Ugyanakkor, ha a bandán kívül kellett teljesítenie, az maga volt a borzalom. De nincs ezzel semmi baj, van olyan, hogy az embernek csak egyetlen ecsete van, de azt zseniálisan kezeli.”

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben egyre sűrűbben fakad ki, a gitárost saját bevallása szerint soha nem érintette meg igazán a nagybetűs brit rock’n’roll. „Őszintén szólva a többiek egyáltalán nem érdekeltek.”