A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kenny Rogers köszöni, nem énekel többet

2015. október 2., 19:07

„Épp elég ideig csináltam ezt az egészet” – szögre akasztja a mikrofont, visszavonul Kenny Rogers. A védjegynek számító arcszőrzettel rendelkező country legenda természetesen egy világkörüli turnéval búcsúzik a közönségtől.

kennyrogers

Soha többé nem énekel színpadon Kenny Rogers – a 77 éves country énekes a Today showban beszélt következő, legutolsó, világkörüli turnéjáról és arról miért érzi úgy, eleget kapott és eleget adott. „Van egy vékony határvonal az igaz alkotás és a puszta önzés közt, én pedig már jóval fiatalabb koromban átestem ezen a küszöbön” – mesélt Rogers, aki azt is elárulta, döntésének fő oka, hogy több időt szeretne tölteni a gyerekeivel és a feleségével, valamint a bakancslistáján is „akad még néhány tétel.”

A Rolling Stone információ szerint Rogers jelenleg párhuzamosan két önéletrajz jellegű fotókönyvön is dolgozik, melyek megjelenésére jövő év elején lehet számítani. A háromszoros Grammy-díjas énekes azonban nem szeretné cserben hagyni rajongóit, így november 12-től Észak-Amerikából indítja ígérete szerint legutolsó világkörüli turnéját.