A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Két hét múlva Take That a Budapest Parkban

2024. június 18., 19:15

Kilencedik stúdióalbumával tért vissza tavaly Anglia egyik legnépszerűbb popcsapata, a Take That: a This Life az együttes első új LP-je a 2017-es Wonderland óta, amit július 3-án a Budapest Parkban is bemutatnak.

This Life című album a trió lendületét és zenei magabiztosságát igazolja: Gary BarlowHoward Donald és Mark Owen énekhangja gyönyörű dallamokon, szárnyaló refréneken és kifinomult harmóniákon keresztül teljesedik ki.

A három barát végre ismét együtt vonult stúdióba, és ezzel új fejezet kezdődött a Take That történetében: a tagok elszántabbak, mint valaha, és ez, valamint a visszatérés lendülete a hanganyag daiaiból is kihallhatók. Barlow elmondása szerint az LP-t meghatározó hangulat abból fakad, hogy úgy érzik: ,,újra egy csapatként indulhatnak el a világ felé”. ,,Mintha kitárnád a szárnyaid, és elengeded a múltat, hogy az újat beengedd” – tette hozzá Donald.

„Az album az összetartozás érzését fejezi ki, akár egy újra összeállt zenekar, akár az emberek kapcsolatának tekintetében nézzük” – mondta el a trió harmadik tagja. Owen mondata tökéletesen illusztrálja az albumot, amelyen keresztül az is megfigyelhető, hogy a Take That megint csak úgy lépett szintet, hogy közben szemernyit sem veszített különlegességéből.

A stúdiómunkában neves producerek működtek közre: a felvételek év elején kezdődtek a nashville-i Historic RCA Studio A falai között, a kilencszeres Grammy-díjas Dave Cobb (Lady Gaga, Barry Gibb) társaságában, később pedig a szintén Grammy-díjas Jennifer Decilveo is csatlakozott a projekthez, így a folyamat Savannah-n, Los Angelesen, Londonon és Barcelonán keresztül zajlott, majd New Yorkban ért véget.

This Life elérhető minden digitális platformon és fizikai formátumban is, de az album számait élőben is hallhatjuk: a Take That 2024. július 3-án a Budapest Parkban lép fel THIS LIFE UNDER THE STARS elnevezésű európai turné keretében. Jegyek még kaphatók a Budapest Park oldalán.

Szerző:
Megérkezett Sisi és Hundred Sins közöse: az „Anya Mondd meg”
júl. 15., 11:33
Duplázik az Akvárium Klubban Marcus & Martinus
júl. 11., 19:18
Nemzetközi sztárok a hétvégén a Budapest Parkban
júl. 10., 13:56
Új dátumot kapott Ski Mask The Slump God koncertje
júl. 10., 13:46