A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kiadják Kurt Cobain elfeledett szólóalbumát

2015. augusztus 17., 11:19

A Nirvana egykori frontemberének eddig még soha nem hallott felvételeit adja ki egy, egyelőre cím nélküli kislemez formájában a Universal Music. Az album november 6-án, a Cobain életét feldolgozó Montage Of Heck című dokumentumfilmmel karöltve debütál.

kurt-cobain

Elfeledett és soha nem publikált felvételek is megtalálhatók lesznek Kurt Cobain novemberben érkező posztumusz albumán. A Universal Music bábáskodásával készülő, egyelőre cím nélküli lemez gerincét Brett Morgen a Nirvana gitárosáról készített, Montage Of Heck című dokumentumfilmjében felbukkanó dalok képezik majd. Morgen a Billboardnak elárulta, az albumra egy titokzatos, egyetlen délután leforgása alatt, Cobain nappalijában rögzített session dalai is felkerültek, melyek közt épp úgy akad trashba hajló gitárzene, mint ragtime.

1035x697-20140402-kurt-x1800-1396463734

„A felvételeken nem hallani mást, csak Kurt és a gitárja. A dalok nincsenek megvágva, nem lettek kozmetikázva, utólag új hangsávokkal kiegészítve, olyan nyersen és őszintén szólnak, mint azon a délutánon” – mesélt Morgen hozzátéve, a kislemez a Montage Of Heck hivatalos bemutatójával egy időben, november 6-án kerül a piacra.