A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kiadják vinylen Amy Winehouse ikonikus Glastonbury fesztiválos koncertjét

2022. április 13., 17:02

Amy Winehouse 15 évvel ezelőtt, 2007-ben lépett fel a Glastonbury Fesztivál Pyramid színpadán. Többször is szerepelt a fesztiválok ősatyjának számító Glastonbury-n, ez volt a második alkalom, és mindenki erre esküszik meg emlékszik. Az énekesnő a csúcson volt, szinte az összes örökérvényű dalát előadta, melyeket június 3-a után hallgathatsz meg a Live at Glastonbury 2007 című lemezen.

A dupla Live at Glastonbury 2007 vinyllemez borítója tartalmaz majd egy visszaemlékezést is a koncertre az egyik szervezőtől, Emily Eavis-től. Egy interjúban így nyilatkozott a 2011-ben alkoholmérgezésben 27 évesen elhunyt énekesnőről:

„Amy Winehouse mindig eljött a Glastonbury-re. Jött és játszott, vagy ha épp nem volt fellépése, akkor csak jött és táborozott. Játszott rekkenő hőségben és heves esőben, de a fellépései minden esetben varázslatos pillanatokkal voltak tele.”

A Live at Glastonbury 2007 című dupla vinyllemez június 3-án jelenik meg a Universal Music gondozásában, és már most előrendelhető. A lemezen pedig ez lesz a számsorrend:

Side A:

 1. ‘Addicted’ 
 2. ‘Just Friends’
 3. ‘Tears Dry On Their Own’
 4. ‘He Can Only Hold Her’

Side B:

 1. ‘Cherry’
 2. ‘Back To Black’
 3. ‘Wake Up Alone’
 4. ‘Love Is A Losing Game’

Side C:

 1. ‘Fuck Me Pumps’
 2. ‘Cupid’
 3. ‘Hey Little Rich Girl’
 4. ‘Monkey Man’

Side D:

 1. ‘You Know I’m No Good’ 
 2. ‘Rehab’
 3. ‘Me & Mr Jones’
 4. ‘Valerie’

Forrás. nme.com