A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kiderült, miért halt meg a férfi, aki Justin Bieberré próbálta operáltatni magát

2016. július 27., 17:29

Két év alatt több, mint 28 millió forintot költött plasztikai műtétekre Tobias Strebel, aki olyanná akart válni, mint az idoljaként működő énekes. A nyugtatókon és antidepresszánsokon élő férfi holttestét tavaly nyáron találták meg egy kaliforniai motelszobában, a nyilvánosságra hozott patológiai vizsgálat szerint véletlen gyógyszertúladagolás végzett vele.

bieber-lookalike

Toby Sheldon, művésznevén Tobias Strebel még 2013-ban kezdett meglehetősen szokatlan műtétsorozatba annak érdekében, hogy Justin Bieberéhez hasonlatosra formálja külsejét. A plasztikai műtétekre 28,4 millió forintot költő férfi ambícióról 2014-ben,  a Botched című valóságshowban így nyilatkozott: „Bieberben az egész lénye fogott meg. Az arccsontja, a homlokának az íve, a hatalmas nyílt szemei, a telt ajkai. Az összhatás annyira leírhatatlanul gyönyörű.”

A harmadvonalas celebritásnak számító Strebel-re 2015. augusztusában a kaliforniai North Hills-ben, egy motelszobában találtak rá, a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A halottkémi és toxikológiai vizsgálat eredményeiből kiderült, Strebel olyan nyugtatókon élt, mint a Xanax, Temazepam vagy Valium, valamint szervezetében alkoholt is találtak.

A hivatalos diagnózis szerint halálát véletlen gyógyszertúladagolás okozta, a vizsgálatok során az idegenkezűséget kizárták a lehetőségek közül. Strebel 35 éves volt.