A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

KIKELTETŐ A KERET SZERVEZÉSÉBEN – 377 FRISS PRODUKCIÓ NEVEZETT

2021. október 16., 16:45

A KERET blog Kikeltetője az ország legnagyobb független zenei tehetségkutatója. A Kikeltető hetedik felvonása elérkezett a shortlisthez, rajta a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt 34 produkcióval, akiket rekordmennyiségű jelentkező közül választottak ki. Az egyéves kihagyás után idén 377-en küldték el a felfedeznivaló zenéiket, ami több mint kétszerese a 2019-es mezőnynek.

Ebből a végtelenül színes felhozatalból gyűlt össze a shortlist 34 előadója, akikről a Kikeltető oldalán, vagy alább, a nevekre kattintva bővebben is olvashattok. A közülük megszavazott 16 legjobb pedig felléphet majd a Kikeltető klubesteken, melyeket november 12-én, 19-én, 26-án és december 4-én tartunk a Turbinában. A fellépők félórás koncertjeit videóra is vesszük és közzétesszük a KERET YouTube-csatornáján. Közülük a legjobbakat visszahívjuk január 8-án a Kikeltető egész estés Záróbulijára, ami idén is a Trip Hajón lesz.

A KERET szerkesztői által továbbjutó produkciók mellett egynek idén is segíthettek: akinek október 31-ig a legtöbben megosztják a Kikeltetős profiloldalát, az bekerül a top 16-ba, tehát színpadra léphet az egyik Kikeltető klubesten.

És akkor a shortlist szereplői, vagyis a 2021-es Kikeltető legjobb 34 előadója:

4Bards, ajsa luna, Ancient Spaceships, Annie Lane, Aviary, BeBe, boebeck, Bonerjams, Commodore Mozart, Cuetzpalómitl, CVA Disco, Damara, denevér, DePetris, Flanger Kids, granato, Heavy Mountain Olympia, Hegedűs Józsi, HOCUSPONY, Human Ramen, Hűvös, KADAMBABREDER, Kati Wintermans, Kebab, Laura, Naturakwa, NND, O’SULLIVAN, ONAKOM, Pandóra Projekt, Sasa Lele, Sophie M, Sun-Rot, towpe

A korábbi években olyan előadók tűntek fel a programban, mint az Analog Balaton, a Carson Coma, a Platon Karataev, Krúbi, a Megtűrtek, az Agavoid és még nagyon sokan mások.

Forrás: www.keretblog.hu, Steszkó Zsanett